Aircoservice

Een goed werkende airco in uw auto is zowel in de zomer als de winter wel zo aangenaam. Wij zorgen er voor dat uw airco feilloos blijft werken dankzij een aircocheck of airco onderhoud.

Wij werken met de modernste apparatuur om de airco in uw auto perfect te onderhouden. Het aircosysteem zorgt voor een aangename en constante temperatuur in uw auto. Een goede werking van de airco is dus bijzonder gewenst. ‘Stay cool’ en laat daarom uw airco goed onderhouden.

Aircocheck bij autobedrijf Appeldoorn
Twijfelt u of uw airco nog goed werkt? Wij bieden een aircocheck aan waarbij de werking van essentiële onderdelen wordt gecontroleerd. Ook de koelende werking wordt nauwlettend gecontroleerd en datzelfde geldt voor de kwaliteit van het interieurfilter wat stof, uitlaatgassen en pollen buiten houd.

Autobedrijf Appeldoorn voert hoogwaardig airco onderhoud uit
Last van nare luchtjes in de auto? De speciale geurbehandeling verwijdert niet alleen muffe luchtjes uit de airco, ook wordt de lucht veel schoner en dus gezonder. Aangeraden wordt om dit eens per jaar te laten doen. De meest grondige aircobehandeling omvat de airco onderhoudsbeurt. Naast bovengenoemde aspecten wordt het systeem gecontroleerd op drukbeveiliging en lekdichtheid, de drukbeproeving wordt gecheckt en het geheel wordt leeggehaald, compleet met vacumeren en afvullen.

Het belang van een goed functionerende airco

Een goed functionerende airco levert u comfort en veiligheid op. De voornaamste redenen om te investeren in airco onderhoud:

  • Een aangename temperatuur en luchtvochtigheid
  • Voorkomt het beslaan van uw ramen (winter en zomer)
  • Een prettige luchtkwaliteit (geen vieze of muffe luchtjes)
  • Voorkomt schadelijke schimmels en bacteriën
  • Voorkomt ergere schade en te hoge reparatiekosten

Zorg dat uw airco-installatie in topconditie blijft. Maak een afspraak voor een aircocheck, geurbehandeling of onderhoudsbeurt.