Werkplaats

Autobedrijf Appeldoorn in Veenendaal is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw (elektrische) auto of bedrijfswagen. Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van de auto. Hierdoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen.  De APK, jaarlijks onderhoud, een bandenwissel of het checken van de airco maar u kunt ook bij ons terecht als de versnellingsbak gewisseld moet worden of er schade hersteld moet worden. Daarnaast hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Wij vinden het belangrijk dat afspraken goed nagekomen worden en mogelijke reparaties vooraf met u worden afgestemd. Reparaties worden daarom pas na overleg en met goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Voor schade, onderhoud of autoproblemen bent u bij Autobedrijf Appeldoorn aan het juiste adres!

Kennis
Bij Autobedrijf Appeldoorn werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Vervangend vervoer
Staat uw auto in de garage, maar wilt u toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Appeldoorn kan er worden gerekend op de beste service. Zo kan er gebruik worden gemaakt van vervangend vervoer in de vorm van leenfietsen (met handige mand voor uw persoonlijke spullen) of een volledig elektrische leenauto (informeer naar de aantrekkelijke tarieven).

Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

 

appeldoornIMG_0052.JPG