Over ons

Autobedrijf Appeldoorn staat al vele jaren in de startblokken om het juiste onderhoud aan uw auto te verzorgen. Aan de Einsteinstraat 25 in Veenendaal wordt vanuit een modern pand nog met een ‘ouderwetse’ passie aan uw auto gewerkt. En daarbij maakt het niet uit of dat een moderne auto, een oldtimer of iets daar tussen in betreft. Autobedrijf Appeldoorn staat voor duurzame kwaliteit voor een schappelijke prijs!

Duurzaam denken
Persoonlijk contact wordt bij Autobedrijf Appeldoorn met hoofdletters geschreven. André Appeldoorn, die samen met zijn vrouw Wilma en zijn zoon Martin werkzaam is in het familiebedrijf, hecht veel waarde aan die ‘personal touch’. Hij vertelt: ‘Bij ons krijgt elke klant altijd de beste service. Doordat we ons vooraf verdiepen in de klant, weten we met de juiste oplossing te komen. Daarbij letten we ook op het budget. Als we iets kunnen repareren in plaats van vervangen, zullen we dat beslist niet laten. Niet alleen goed voor de portemonnee maar daarnaast ook een duurzame gedachte. Over duurzaam gesproken: de leenauto is bij Autobedrijf Appeldoorn volledig elektrisch en bovendien is er een laadmogelijkheid op eigen terrein. Tevens hebben we de benodigde kennis in huis om elektrische of hybride auto’s te kunnen onderhouden.’

Breed dienstenaanbod bij Autobedrijf Appeldoorn
Of u nu met een oude, een nieuwe  of (volledig elektrische) auto bij ons komt, u kunt er van op aan dat in onze werkplaats altijd met zorg aan uw auto wordt gewerkt en uw wensen centraal staan. Autobedrijf Appeldoorn verzorgt onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s. U kunt bij ons terecht voor een APK-keuring, regulier klein- en groot onderhoud, airco onderhoud, schade en nieuwe zomer- of winterbanden. Tevens verzorgen wij het onderhoud aan aanhangwagens en caravans. Maar ook als u op zoek bent naar een nieuwe- of gebruikte auto kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Martin aanhangwagen.jpg

Hoe het allemaal begon
Oprichter Jan Willem Appeldoorn begon rond 1990 te sleutelen aan auto’s in de garage van zijn huis aan de Mulderslaan in Veenendaal. Hiermee werd de basis gelegd voor het familiebedrijf. Er kwam steeds meer werk en de behoefte aan een grotere ruimte nam toe. Dit resulteerde in 2004 in de verhuizing naar het huidige pand aan de Einsteinstraat 25 in Veenendaal.

Tevreden klanten van autobedrijf Appeldoorn
In onze werkplaats wordt staat vakmanschap centraal en wordt er met behulp van de modernste apparatuur gewerkt zodat uw auto in topconditie blijft. We zijn er dan ook best een beetje trots op dat klanten onze dienstverlening waarderen met een ruime 9 als rapportcijfer. Heeft u vragen over het onderhoud van uw auto, heeft u onderdelen nodig of wilt u gewoon een goed advies over de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto? Ook dan kunt u geheel vrijblijvend bij ons terecht.

Hart voor oude en nieuwe auto’s
Als echte autoliefhebbers hebben we de passie om naast moderne auto’s van alle merken ook klassieke auto’s goed verzorgd op de weg te houden. Daarom hebben we binnen onze klantengroep diverse bezitters van young- en oldtimers. Met onze jarenlange kennis- en ervaring op het gebied van oude(re) auto’s begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het voor de eigenaar is om de klassieke auto in perfecte conditie op de weg te houden. Kom gerust langs voor een nadere kennismaking, de koffie staat klaar!

Team alternatief Andre OK.jpg